Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /var/www/vhosts/walsonline.nl/httpdocs/Ip/Request.php:265array_key_exists(): Using array_key_exists() on objects is deprecated. Use isset() or property_exists() instead in /var/www/vhosts/walsonline.nl/httpdocs/Ip/Internal/Translations/JsonLoader.php:48array_key_exists(): Using array_key_exists() on objects is deprecated. Use isset() or property_exists() instead in /var/www/vhosts/walsonline.nl/httpdocs/Ip/Internal/Translations/JsonLoader.php:48 Projecten

Projecten

Door onderstaande projecten te bekijken krijgt u een indruk van mijn werk. Het is een selectie uit mijn recent afgeronde en lopende projecten.

EDGE Hockey | Give yourself the EDGE

EDGE is een van origine Australisch hockeymerk dat zich als doelstelling heeft gesteld de Europese markt te veroveren. Speciaal hiervoor hebben ze een nieuwe lijn sticks en accessoires gelanceerd waar ze een passende webwinkel bij wilden laten maken.

Vanuit betrokkenheid en een prettige samenwerking hebben we in korte tijd www.edgehockey.nl gerealiseerd.

De webwinkel draait op Magento CE en is zo ingericht dat opschalen en uitbreiden mogelijk is binnen een korte tijdlijn.

Plakbandknaller.nl

Het bedrijf achter Plakbandknaller.nl wil in een tijd waar online verkopen groeien en een steeds belangrijker deel uitmaakt van de handel niet achterblijven. Maar, naast een succesvol bedrijf en met relatief weinig kennis van internet en digitale zaken zelf een webwinkel beginnen zagen ze niet zitten.

Van oriëntatie tot realisatie heb ik de leiding gehad over het ontstaan van Plakbandknaller.nl.

Het beheer, SEO en actualiseren van de content verzorg ik, de kennis en vakmanschap brengen ze in zodat ik die kan vertalen naar de webwinkel. 

Koppelingen waaronder met een payment service provider en integratie van e-boekhouden maken dat de webwinkel gemakkelijker is in te passen in de offline werkzaamheden en processen.

Start to Race | plezier beleven aan veiliger, fitter en beheerster wielrennen

Bij het organiseren van wielertrainingen staat veiligheid hoog in het vaandel bij Start to Race. De deelnemersadministratie iedere training op orde hebben en alle informatie over o.a. niveau, verzekeringen en contactgegevens up to date en benaderbaar te hebben begon tot een aardige administratieve klus te verworden.

Nu hebben ze dit volledig geintegreerd in hun webwinkel die draait op Magento CE. In de klantaccount waarmee deelnemers zich ook direct kunnen inschrijven voor de training(en) worden nu alle gegevens up to date bijgehouden.

Het creëren van nieuwe content (foto's, tekst, visuals) heb ik uit handen genomen en in samenwerking met andere professionals gerealiseerd.